Ο Δημήτρης Νατσιός είναι πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας και της θεολογικής σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης 12 βιβλίων πραγματεύονται κυρίως θέματα της παιδείας.

 Πάνω απο 25 χρόνια γράφει άρθρα σε εφημερίδες του Κιλκίς και της Κατερίνης καθώς και σε διάφορα πανελλαδικά περιοδικά του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου. Επί μία δωδεκαετία παρουσίαζε και είχε την επιμέλεια εκπομπών στο 4Ε καθώςκαι στην  Δίον τηλεόραση.

Το 2019 του έγινε πρόταση από προσωπικότητες με αγάπη στην Ορθοδοξία και την πατρίδα ώστε να ηγηθεί ως ιδρυτικός πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ.

 Με σκοπό να συνενώσει και να συστράτευσει τους Έλληνες με ανιδιοτελής συνείδηση, ώστε μέσα από έναν ιερό αγώνα να ξανά χτιστούν τα νέα πολιτικά θεμέλια της Ελλάδας.

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης του METRON ANALYSIS, η Νίκη είναι πλέον το όγδοο κόμμα στην Ελλάδα, μετά την Πλεύση Ελευθερίας της κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου, που καταγράφει ποσοστό 1,5%. Μάλιστα, η παρουσία του νέου κόμματος είναι πολύ πιο έντονη στη Βόρεια Ελλάδα, παίρνοντας ψήφους από τη δεξαμενή του κ. Κυριάκου Βελόπουλου. 

Αιτία δε της ίδρυσής του είναι η Συμφωνία των Πρεσπών: το κόμμα ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2019, με έδρα στη Θεσσαλονίκη, σχεδόν έναν μήνα πριν από τις βουλευτικές εκλογές.

Δεν πρέπει να μας διαφεύγει όμως ότι το κόμμα ΝΙΚΗ – Πατριωτικό κίνημα ΝΙΚΗ, έχει μεγάλη ισχύ στην Β.Ελλάδα και οι δημοσκοπήσεις δεν μπορούν να αποδώσουν τα πραγματικά νούμερα. Αν λοιπόν δεν υπάρχει κάποια επιτηδευμένη μείωση των ποσοστών του, το 1% δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Η ξαφνική άνοδος του όμως έφερε την λασπολογία από τα περισσότερα συστημικά μέσα ενημέρωσης αλλά και από τα μικρά κόμματα της δεξιάς πλευράς του πατριωτικού χώρου.

Ας δούμε όμως τι ανοησίες ακούστηκαν οι οποίες ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα , αλλά προσπαθούν να αμαυρώσουν το πρόσωπο του κ.Νατσιού αλλά και των αρχών του κινήματος.

 

 

 1. Κουμπάρος του Μητσοτάκη
 2. Εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Δώρας Μπακογιάννη
 3. Σχέση με τον Μαρινάκη και χρηματοδότηση από εταιρία του στην Ελβετία
 4. Πρόεδρος της Hyundai χρηματοδοτεί τον κ.Νατσιό
 5. Είναι οικουμενιστής
 6. Υπέρ των εμβολίων

Να σημειώσουμε ότι υποψήφιοι στο κόμμα είναι γνωστοί ιατροί που ταχθηκαν κατα της υποχρεωτικότητας αλλά και κατά του ίδιου του εμβολίου.

Ο διαχωρισμός σε ανεμβολίαστους και εμβολιασμένους ακόμα και ανάμεσα στους Ορθοδόξους και υποστηρικτές του κινήματος είναι απαράδεκτη και ανήθικη ιδιαίτερα αυτές τις στιγμές που χρειάζεται η ενότητα και η συσπείρωση των πατριωτών. 

Ορισμένα ΜΜΕ έχουν φτάσει να δημοσιεύουν τίτλους όπως

Κόμμα ΝΙΚΗ: Ποια είναι η νέα «Χρυσή Αυγή» που εμφανίστηκε ξαφνικά στις δημοσκοπήσεις;  (emea.gr)

Νίκη: «Το κόμμα που ψηφίζουμε χωρίς να αμαρτάνουμε»!  (aftodioikisi.gr)

Ειρωνία και λασπωλογία για ποιο ακριβως λόγο; Τι σας χαλαει; 

 

Ο αγαπητός δημοσιογράφος Στέφανος Χίος αναφέρθηκε σε δύο ερωτήματα σχετικά με το κόμμα.

1.Αν θα συγκυβερνήσει με άλλους

Εδώ η απάντηση έρχεται απευθείας μέσα από το κόμμα εγγράφως

“Στοχεύοντας στην ελαχιστοποίηση της παράλογης επιρροής των κομμάτων στο κράτος και την κοινωνία, με την εκλογή βουλευτών χωρίς κομματικούς μηχανισμούς, ερχόμαστε εξ’ ορισμού αντιμέτωποι με τα συμφέροντα όλων των κομμάτων του κοινοβουλίου. «Καίμε» τις γέφυρες για «συνεργασίες», «τούμπες» και «συναλλαγές» με άλλα κόμματα, και επομένως, δε νοθεύουμε την εμπιστοσύνη που θα δείξει στη ΝΙΚΗ ο Ελληνικός Λαός.”

2.Aπο που βρίσκει χρηματοδότηση ο “δασκαλάκος” και αν χρηματοδοτείται παράνομα από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Σύμφωνα με τους νόμους:

Τα κόμματα μπορούν να χρηματοδοτούνται από διάφορες πηγές χρηματοδότησης, οι οποίες διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα και τη νομοθεσία που ισχύει. Ορισμένες από τις κύριες πηγές χρηματοδότησης για τα πολιτικά κόμματα περιλαμβάνουν:

 

Δωρεές από ιδιώτες: Τα κόμματα μπορούν να λαμβάνουν δωρεές από ιδιώτες, είτε μεμονωμένα είτε σε συνδυασμό με άλλους δωρητές. Σε ορισμένες χώρες, υπάρχουν όρια στο ποσό που μπορεί να δοθεί από κάθε δωρητή και απαιτούνται αναφορές σχετικά με την προέλευση των χρημάτων.

 

Δημόσια χρηματοδότηση: Σε ορισμένες χώρες, τα πολιτικά κόμματα λαμβάνουν χρηματοδότηση από το δημόσιο για να καλύψουν τα έξοδά τους, όπως η αμοιβή των εργαζομένων, η εκστρατεία και η προεκλογική περίοδος.

 

Εταιρική χρηματοδότηση: Ορισμένα κόμματα μπορεί να λαμβάνουν χρήματα από εταιρείες που υποστηρίζουν τις πολιτικές τους απόψεις.

 

Άρα η απάντηση εδώ είναι ότι οι πηγές χρηματοδότησης μπορούν να είναι από πολλές πλευρές νόμιμα αλλά και από το υστέρημα ιδιωτών που υποστηρίζουν το έργο.

Καλώ λοιπόν τον κ.Χίο να αποδέιξει τα λεγόμενα του και τον κ.Νατσιο να απαντήσει για αυτές τις πηγές το συντομότερο ώστε να λυθούν τα ερωτήματα μεγάλης μερίδας του Πατριωτικού χώρου που τον παρακολουθούν.

 

 

 

 

Αθανάσιος Ρακοβαλής και Μαρία Εζνεπίδου είναι υποψήφιοι;

Ιδιαίτερη μνεία γίνεται και από τα συστημικά ΜΜΕ για την υποψηφιότητα των δύο προσωπικοτήτων της Ορθοδοξίας, τον Αθανάσιο Ρακοβαλή και της Μαρίας Εζνεπίδου (ανιψιά του Αγίου Παϊσίου. Συμπεριλαμβάνονται όντως στους υποψηφίους και μάλιστα στο Επικρατείας 

 Ο κ. Αθανάσιος Ρακοβαλής είναι φυσικός, αγιογράφος, συγγραφέας- εκδότης των βιβλίων 1) Ο π. Παΐσιος μου είπε 2) ψίθυροι 3) Ταξίδι στην Θράκη 4) Η έρημος της Καψάλας 5) Ο Άγιος Παΐσιος το Ευαγγέλιο και ο Χριστός.κλπ.. Αρθρογραφεί σε περιοδικά και στο διαδίκτυο.

‘Oνομα που επίσης προκαλεί έκπληξη υπάρχει ανάμεσα στους υποψήφιους που διεκδικούν τη ψήφο των πολιτών στις επερχόμενες εκλογές της 21ης Μαΐου. Ο λόγος για την ανιψιά του Αγίου Παϊσίου, Μαρία Εζνεπίδου. 

Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν γιατί αυτό το νέο κόμμα ενοχλεί ή ακόμα και φοβίζει το σύστημα. 

Τεράστια μερίδα των Ελλήνων βρίσκει επιτέλους κάποιους να εμπιστευτεί και να τους αντιπροσωπεύει. Είναι μια πραγματική πνοή για την Ελλάδα και οι άνθρωποι που βρίσκονται σε αυτό το κίνημα δίνουν χρώμα και αισιοδοξία στις εκλογές.

Μην επηρεάζεστε με το 1% που εμφανίζετε στις δημοσκοπήσεις και πιστεύεται ότι η ψήφος σας θα πάει χαμένοι. Ο κόσμος μιλάει με ενθουσιασμό. Ακόμα και αυτοί που δεν βρίσκονται μέσα στα πατριωτικά κόμματα κατά βάθος ελπίζουν αυτή η νέα προσπάθεια να έχει ανταπόκριση.

Μην επηρεάζεστε με αυτούς που λένε τι δουλειά έχει η εκκλησία με την πολιτική. Έχει και παραέχει στην Ορθόδοξη Ελλάδα. Αλλιώς θα συνεχίσουν να ψηφίζονται όλοι αυτοί οι τρελοί νόμοι και η βρωμιά του πολιτικού συστήματος θα συνεχίσει να γιγαντώνεται, χωρίς να υπάρχει κανένας να εκφέρει μια καθαρή λογική και Ορθόδοξη άποψη.

 

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό»

Γ. Σεφέρης

 

Η πατρίδα μας περνά τις χειρότερες συμπληγάδες στη νεότερη ιστορία της. Πληγωμένη, ταπεινωμένη, με ναρκωμένη συνείδηση και χωρίς πυξίδα για το μέλλον της, οδηγείται προς την πνευματική, βιολογική και εδαφική της αυτοκαταστροφή.

Πνευματική αυτοκαταστροφή: ο χλευασμός της πίστης και των αξιών που μάς ενώνουν, η καχυποψία απέναντι στον αυτονόητο πατριωτισμό, ο παραγκωνισμός της νομιμοφροσύνης από την ατιμωρησία, η διαστροφή της παιδείας σε χυδαία κιμαδομηχανή, η παραμόρφωση των πολιτικών θεσμών σε ανήθικο θέατρο σκιών – και το χειρότερο: οι νέοι μας να μεγαλώνουν δίχως όνειρα.

Βιολογική αυτοκαταστροφή: να μισείται ο αυτόχθων Έλληνας και η παραδοσιακή του οικογένεια, να χάνουν την ιερότητά τους το φύλο και η τεκνογονία, η οικονομική ανέχεια να συντρίβει τα παιδιά και να ξενιτεύει τους νέους μας, και τη θέση τους να καταλαμβάνουν όχι κατατρεγμένοι πρόσφυγες, αλλά παράνομοι απρόσκλητοι έποικοι.

Εδαφική αυτοκαταστροφή: η γη μας να μένει χέρσα και να τρεφόμαστε με δάνεια, ο πλούτος της πατρίδας μας να ξεπουλιέται αντί πινακίου φακής, να αποθρασύνεται ο κάθε πεινασμένος επίδοξος άρπαγας σε Αιγαίο, Θράκη, Κύπρο, Ήπειρο και Μακεδονία μας, οι δε «ηγέτες» μας να τρέπονται σε ανεύθυνους πατριδέμπορους των τιμαλφών της ιστορίας μας και του εκτός συνόρων Ελληνικού Γένους – τελικά, ο Έλληνας να γίνεται από άρχοντας του τόπου του, παρείσακτος υπηρέτης με ημερομηνία λήξης.

Μέσα σε όλη τη θλιβερή κατάντια της Πατρίδας μας, μόνοι χαρούμενοι και βολεμένοι είναι οι μεγάλες συμμορίες της κομματοκρατίας. Πίσω από τις επιμέρους κομματικές τους μάσκες, κάθε ελεύθερα σκεπτόμενος πολίτης αντιλαμβάνεται ως κύριο υπεύθυνο ένα ενιαίο καρκινογόνο κατοχικό σύστημα, το «κόμμα των πολιτικών κομμάτων», που λειτουργεί με επικεφαλής αδίστακτους εντολοδόχους της παγκοσμιοποίησης, και με άμεσους συνεργούς τους βολεμένους των πελατειακών σχέσεων. Ηθικοί αυτουργοί στην κατρακύλα, πολλοί από εμάς που, με νοοτροπία παραλυμένου θύματος, παρακολουθούμε τις πισώπλατες μαχαιριές στην πατρίδα μας, στην κοινωνία μας, στις γειτονιές μας, αντιδρώντας μόνο ως μονάδες ή ως ανώνυμος ακομμάτιστος λαός. Καταντήσαμε να ζούμε θεατές σε μια αγνώριστη ψευτοελλάδα με την οποία ποτέ δε συμφωνήσαμε.

____________

 

Ευτυχώς όμως υπάρχει και η άλλη Ελλάδα. Η Ελλάδα της ψυχής μας, που ανά τους αιώνες δίνει φιλότιμα τον ιδρώτα της στη σκληρή δουλειά, το αίμα της στα χαρακώματα, τον σεβασμό της στο εικονοστάσι. Η Ελλάδα που τιμά τους προγόνους της και δεν ξεχνά τους αγώνες τους, που προστατεύει τα παιδιά της και δεν τα διώχνει, που είναι μαθημένη να χαρίζει αλλά όχι να χαρίζεται. Είμαστε όλοι εμείς, παιδιά αυτής της Ελλάδας, της Ρωμηοσύνης.

Ούτε αριστερά, ούτε δεξιά – αλλά μπροστά. Σεβόμαστε τις ρίζες μας και γι’ αυτό δεν θα μπορούσαμε να είμαστε ριζοσπαστικοί. Αρνούμαστε να συντηρήσουμε τον παλαιό άνθρωπο –τον βολεμένο, τον ασελγή, τον πονηρό- και γι’ αυτό νιώθουμε αληθινά προοδευτικοί και βαθιά επαναστατικοί.

Στην Ελλάδα που οραματιζόμαστε:

 • Θέλουμε να ζούμε από τη δική μας γη, με τα δικά μας χέρια και το δικό μας μυαλό, και όχι με κάλπικα και δανεικά.
 • Αγκαλιάζουμε και εξελίσσουμε την σύγχρονη τεχνολογία για να την κάνουμε πιο ανθρώπινη.
 • Σεβόμαστε και αξιώνουμε σεβασμό για όλους, χωρίς να μπερδεύουμε τα κάθε λογής «δικαιώματα» με την ασέβεια και την αναξιοπρέπεια.
 • Μαθαίνουμε στα παιδιά μας πρώτα τη γλώσσα της αρετής, της εντιμότητας και της νομιμοφροσύνης, κι έπειτα άφοβα όλες τις γλώσσες και τις τέχνες του κόσμου.
 • Το κράτος είναι εγγυητής δικαιοσύνης, αξιοπρέπειας και ανάπτυξης για όλους τους πολίτες του.
 • Δομούμε ωφέλιμες διεθνείς συμμαχίες, όχι ως καταφύγιο από το φόβο, αλλά με την υγεία της αυξημένης ισχύος μας -οικονομικής, στρατιωτικής, πολιτισμικής.
 • Ούτε ευρωλάγνοι, ούτε ευρωφοβικοί απέναντι στον οικονομικό γίγαντα και πνευματικό νάνο που λέγεται Ευρώπη. Απορρίπτουμε τη λοβοτόμηση των εθνών, την αποικιοκρατικού τύπου «αλληλεγγύη», τον «πολυπολιτισμό» του εξισλαμισμού και της ανηθικότητας. Η ευρωπαϊκή μας προοπτική εδράζεται στα φυσικά και ιστορικά μας συγκριτικά πλεονεκτήματα: Ζωογονούμε την Ευρώπη με πνευματικό πολιτισμό, με διατροφική ποιότητα, με ενεργειακή πληρότητα, όχι με εποίκους και δάνεια.

 

_______________

 

Με σκοπό τη ΝΙΚΗ του Ελληνισμού και της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας, συστρατευόμαστε σε έναν ποιοτικό, σύγχρονο, σοβαρό και ενωτικό πολιτικό οργανισμό, καλοπροαίρετοι άνθρωποι από όλα τα στρώματα της κοινωνίας, από όλες τις τάξεις και τα επαγγέλματα: εργάτες και επιχειρηματίες, φοιτητές και συνταξιούχοι, καλλιτέχνες και στρατιωτικοί, εκπαιδευτικοί και αθλητές, αγρότες και επιστήμονες, εκλεκτοί άνθρωποι της Διασποράς. Ο ενωτικός μας χαρακτήρας ωστόσο, έχει διάκριση: στην προσπάθειά μας δεν γίνονται δεκτοί πρώην βουλευτές και θητεύσαντες πολιτικοί, ανεξαρτήτως χώρου.

 • Δεν είμαστε προσωποπαγές κόμμα. Η υγεία της προσπάθειάς μας είναι η ενωμένη ομάδα με κοινό φρόνημα, πάνω από μεμονωμένα πρόσωπα-«σωτήρες».
 • Δεν είμαστε σύλλογος ευχολογίων. Η πολιτική μας σκέψη συνδυάζει διαχρονικές αξίες του Ελληνισμού και της Ρωμηοσύνης (που υπάρχουν πολύ πριν την «αριστερά» και τη «δεξιά») με σύγχρονη τεχνοκρατική προοπτική.
 • Δεν είμαστε καιροσκόποι επαγγελματίες του πολιτικαντισμού, αλλά πολιτικά σκεπτόμενοι επαγγελματίες του μόχθου, που ευχαρίστως θα μέναμε στο σπίτι μας αν η Πατρίδα και το μέλλον των παιδιών μας ήταν σε αξιόπιστα, ικανά και ενάρετα χέρια. Αποφεύγουμε να αλλοιωθούμε από τα πάθη της εξουσίας, κρατώντας ξεχωριστά τη λήψη αποφάσεων από τη δημόσια εκπροσώπηση.

 

Το κακό θα θριαμβεύει μόνον όσο το καλό μένει άπραγο. Δεν έχουμε δικαίωμα να αποτύχουμε. Καλούμε κάθε συμπολίτη μας που συμμερίζεται την αγωνία αλλά και το όραμά μας, να υποστηρίξει την υγιέστερη προσπάθεια να χτίσουμε μία Ελλάδα που θα αξίζει για τα παιδιά μας. Η ΝΙΚΗ του Ελληνισμού και της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας, δεν μπορεί παρά να είναι «απ’ τα κόκκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά» και με την ευχή της Υπερμάχου Στρατηγού του Γένους.

Μια σκέψη στο “Εκλογές 2023- Το νέο κόμμα “Νίκη” με τον Δημήτρη Νατσιό μπαίνει στην βουλή με 4-6% ;”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WordPress Ειδοποίηση Cookie από το Real Cookie Banner
Verified by MonsterInsights