Η ΝΙΚΗ – Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα έχει φέρει σεισμό στα επιτελεία των άλλων κομμάτων, ενώ συγχρόνως θεωρείται ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η είσοδος του στην βουλή.

Ιδιαίτερα στην Α’Θεσσαλονίκης που αντιπροσωπεύει πάνω απο 500.000 πολίτες και περιλαμβάνει τον Δήμο Θεσσαλονίκης και τους υπόλοιπους δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος: Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Καλαμαριάς, Νεάπολης – Συκεών, Νεάπολης – Κορδελιού, Παύλου Μελά. Αντιστοιχεί σε 16 έδρες στο Κοινοβούλιο! 

Ο ίδιος ο πρόεδρος κ.Νατσιός χρήζει ιδιαίτερης εκτίμησης στην τοπική κοινωνία. Οι εκπομπές στο κανάλι 4Ε, οι εκατοντάδες ομιλίες του επί σειρά ετών και η συμμετοχή του στα συλλαλητήρια της Μακεδονίας τον έχουν κάνει ευρέως γνωστό και αξιοσέβαστο, με μεγάλη μερίδα του κόσμου να γνωρίζει το ήθος τις γνώσεις αλλά και την δυναμική του, ως έναν ακλόνητο υποστηρικτή της αλήθειας της Ορθοδοξίας και του Πατριωτισμού. Επί σειρά ετών έδειξε ακλόνητο χαρακτήρα του στα πιστεύω του.

Κάνουμε μια παρένθεση και παίρνοντας αφορμή το παραπάνω βίντεο του κ.Νάτσιου – που κατακεραυνώνει την Κεραμέως για τα άθλια βιβλία του υπουργείου παιδείας – ο ΣΚΑΙ έβγαλε στην δημοσιότητα πως αντέδρασαν οι υπόλοιποι πολίτικοι αρχηγοί όταν έδειξε ο Βελόπουλος τις φωτογραφίες με την Παναγία “γκεισα”.

Γιατί “αυτοί είναι” όπως λέει και ο Κουτσούμπας…

Τελικά είχε δίκαιο ο κ.Νατσιός;

Οι υποψήφιοι βουλευτές στην Α’ Θεσσαλονίκη

Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ1ΝΑΤΣΙΟΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ2ΒΟΥΖΙΟΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ3ΓΚΕΚΟΠΟΥΛΟΣΣΩΤΗΡΙΟΣ
Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ4ΓΚΙΟΥΖΕΛΗΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ5ΓΚΛΑΒΑΣΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ6ΜΑΤΣΟΥΚΑΤΙΔΟΥΒΙΟΡΙΚΑ
Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ7ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗΚΛΕΟΠΑΤΡΑ
Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ8ΜΠΟΤΣΗΣΣΩΤΗΡΙΟΣ
Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ9ΝΑΝΟΥΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ10ΡΑΜΜΟΥΘΩΜΑΙΑ
Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ11ΡΩΜΑΝΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣΜΩΥΣΗΣ
Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ12ΣΑΡΑΝΤΗΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ13ΣΥΡΠΗΣΓΕΩΡΓΙΟΣ
Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ14ΤΕΓΟΣΝΙΚΟΛΑΟΣ
Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ15ΤΣΑΡΟΥΧΑΖΩΗ
Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ16ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΝΕΚΤΑΡΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
Υποψήφιοι βουλευτές Α’Θεσσαλονίκης του Πατριωτικού κινήματος ΝΙΚΗ (16 έδρες)

Γυρνώντας στο θέμα μας, οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι χρήζουν ιδιαίτερης εκτίμησης στην τοπική κοινωνία για την προσφορά τους στο κοινωνικό γίγνεσθαι. Ανάμεσα τους είναι ιατροί, δικηγόροι , καθηγητές πανεπιστημίου και οικονομολόγοι γνωστοί για το έργο και την προσφορά τους.

Μεγάλη μερίδα ψηφοφόρων από την συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια αλλά και όσοι είναι γνώστες της ανθρωπογεωγραφίας της περιοχής γνωρίζουν τις ισχυρές κοινωνικές και εκκλησιαστικές ομάδες που ταυτίζονται με την ιδεολογία αλλά κυρίως με τα πιστεύω τους.

Αυτή η μερίδα κοινού για πρώτη φορά στην ιστορία του τόπου μας έχουν έναν αντιπρόσωπο τους μέσα στην πολιτική. Μέχρι τώρα οι επιλογές τους πήγαζαν μέσα από το σκεπτικό να ψηφίσουν τον λιγότερο “κακό” ή τον “γνωστό τους” και απογοητεύονταν συνεχώς για τις επιλογές τους.

Η απογοήτευση από τις επιλογές των κυβερνήσεων όλα αυτά τα χρόνια, το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας, η συνεχής προσβολή της Ορθοδοξίας αλλά και οι νόμοι εκτρώματα που δημιούργησαν το δημογραφικό πρόβλημα της πατρίδας μας με δυσανάλογη μείωσης του πληθυσμού καθιστούν την ΝΙΚΗ μοναδική επιλογή τους. Αυτό αποτυπώνεται με σαφήνια στο παρακάτω εκλογικό σποτ χωρίς το φόβο να χαθούν ψήφοι από την κοινότητα των φεμινιστριών και των λοάτκι. ‘Ένα από το χαρακτηριστικό αυτού του κινήματος είναι ότι η προεκλογική του εκστρατεία δεν “χαρίζεται” σε κανέναν. Μόλις το δείτε σκεφτείτε μόνο πόσοι ψήφοι θα πάνε αλλού ( ΣΥΡΙΖΑ ; ) …. Όσοι “πιστοί” προσέλθετε… Οι υπόλοιποι ψηφίστε αυτό που σας ικανοποιεί.

Αναλυτικότερα ο υποψήφιος Δημήτριος Χιωτακάκος στη Β1 Αθηνών δίνει συνοπτικά λύσεις που θα καταλάβετε ότι έπρεπε να είναι το αυτονόητο μιας και πολλές χώρες τις Ευρωπαϊκής ένωσης ήδη τα πράτουν.

Οι νεαρότερες ηλικίες που είχαν στραφεί προς τα άλλα πολιτικά κινήματα του Πατριωτικού χώρου, όπως το κόμμα Έλληνες και Ελληνική λύση πλέον έχουν μια πιο καθαρή και φρέσκια επιλογή. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τις τελευταίες τοπικές δημοσκοπήσεις όπου η ΝΙΚΗ πέρασε την Ελληνική λύση κατά δύο μονάδες ( Ελληνική λύση 6% – ΝΙΚΗ 8% )

Το κυριότερο πρόβλημα όμως το έχει η Νέα Δημοκρατία. Αν μελετήσουμε τους υποψηφίους θα διαπιστώσουμε ότι μεγάλη μερίδα ψηφοφόρων τους μπορούν να βρουν νέα στέγη σε υποψηφίους που κινούνται στην δεξιά και όχι ακροδεξιά –χωρίς εθνικιστικά στοιχεία– αλλά Πατριωτικά και Ορθόδοξα με έμπιστες προσωπικότητες.

Σε Πανελλαδικό επίπεδο το 53% νιώθει φόβο και θυμό αν εκλεγεί η ΝΔ Η πλειοψηφία των ερωτηθέντων στην έρευνα της Prorata, σε ποσοστό 53%, δηλώνει ότι το συναίσθημα που της προκαλεί η προοπτική να κυβερνηθεί η χώρα την επόμενη τετραετία από τη ΝΔ, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι φόβος (28%) και θυμός (25%). Ανακούφιση (22%) και ελπίδα (15%) δηλώνει ότι τους προκαλεί το 37%, ενώ το 9% αδιαφορεί. Παράλληλα, το 39% απαντά πως, με την ψήφο του στις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου, θέλει κυρίως να ενισχύσει ένα κόμμα με το οποίο συμφωνεί αρκετά ή πολύ μαζί του, αλλά το 25% δηλώνει πως θέλει να συμβάλει ώστε να μην κυβερνήσει ξανά η ΝΔ και το 24% για να μην δημιουργηθεί κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ.

Για τα αριστερά κόμματα αντιλαμβανόμαστε ότι λόγω ιδεολογίας και παντελής έλλειψη “Ορθόδοξων βιωμάτων” η μετακίνηση ψήφων προς την ΝΙΚΗ είναι δύσκολη. Το μόνο που λέμε στις συγκεκριμένες περιπτώσεις είναι “ο Θεός να τους φωτίσει”

Δεν πρέπει επίσης να παραλείψουμε τον κόσμο που έχει τις όποιες αμφιβολίες.

Θα έχετε παρατηρήσει όσοι ασχολείστε με τα social media ότι συνεχώς αναφέρονται στο θέμα των εμβολίων ή αλλιώς “μπόλια” “εμφόλια” και άλλες ενδιαφέρουσες ορολογίες. Φαίνεται γραφικό και ίσως προσβλητικό, άλλα πρέπει να σεβαστούμε όσους το θεωρούν σημαντικό κριτήριο επιλογής στην ψήφο τους.

Η ΝΙΚΗ για αυτό το θέμα καθώς και για τις αστείες συκοφαντίες των συστημικών ΜΜΕ έχουν απαντηθεί εδώ.

Σας παραθέτω επακριβώς τις απαντήσεις

Απαντήσεις της ΝΙΚΗΣ σε ανυπόστατες φήμες και ευφάνταστους μύθους

Η πρώτη δημοσκοπική αποτύπωση της αποδοχής της ΝΙΚΗΣ από πολλούς συμπατριώτες μας, καθώς και το συνακόλουθο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον των ΜΜΕ για τη ΝΙΚΗ και τον Πρόεδρό της, προσέλκυσαν τον φθόνο. Ύβρεις, απειλές, μισές αλήθειες και ολόκληρα ψέμματα εναντίον της ΝΙΚΗΣ, διεσπάρησαν σε χρόνο ρεκόρ στο διαδίκτυο.

Στους μεν υβριστές μας δεν πρόκειται να απαντήσουμε – ας συνεχίσουν εκείνοι με τη διχαστική λάσπη τους και εμείς με τον ενωτικό αγώνα μας.

Στους δε καλοπροαίρετους φίλους και ατυχείς αποδέκτες των φημών, οφείλουμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

Πρώτον. Η αυξανόμενη αποδοχή της ΝΙΚΗΣ δεν ήρθε τυχαία. Για περισσότερα από τριάμισι έτη, και μάλιστα εν μέσω εγκλεισμών και περιορισμών, πολλά μέλη και φίλοι της ΝΙΚΗΣ κατέβαλλαν συστηματικούς κόπους, με επιμονή, καρτερία, ομαδικότητα και πνεύμα ανιδιοτελούς θυσίας.

Δεύτερον. Η ΝΙΚΗ διαθέτει επίσημο δημοσιευμένο τραπεζικό λογαριασμό στο όνομά της και δέχεται ενίσχυση από τους πολλούς φίλους και τα μέλη της, και όχι από τον εφοπλιστή κ. Μαρινάκη, με τον οποίο παρεμπιπτόντως ουδέποτε έχουμε έρθει σε οποιαδήποτε επικοινωνία. Τα δε οικονομικά της είναι γνωστά στα αρμόδια στελέχη της, για αυτά λογοδοτεί στις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές του κράτους και όχι σε γυρολόγους λαϊκούς δικαστές που εκτίθενται με τις καφενειακού τύπου κοστολογήσεις τους για τις δράσεις της ΝΙΚΗΣ.

Τρίτον. Όποιος αισθάνεται ότι μπορεί να επηρεάσει τη ΝΙΚΗ ως «μεγαλοχρηματοδότης», είναι ευπρόσδεκτος να προβεί σε αντίστοιχη κατάθεση στον λογαριασμό μας (στα όρια και τις προϋποθέσεις του νόμου) και θα διαπιστώσει εν τοις πράγμασι, εάν είναι δυνατόν να ελέγχει τις αποφάσεις της ΝΙΚΗΣ. Όποιος επίσης αισθάνεται ότι μπορεί να επηρεάσει τη ΝΙΚΗ διά της οποιασδήποτε πίεσης στον πρόεδρό της ή μεμονωμένα στελέχη της, θα διαπιστώσει ότι η ΝΙΚΗ έχει ομαδική ηγεσία και όχι αρχηγοκεντρική, ώστε να διασφαλίζει το άτρεπτο της πορείας της.

Τέταρτον. Η ΝΙΚΗ δε μπορεί να αποτελέσει πολιτικό δεκανίκι της Νέας Δημοκρατίας, ούτε φυσικά ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ θα μπορούσε να είναι κουμπάρος της κ. Μπακογιάννη. Η ΝΙΚΗ έχει δεσμευθεί ότι δεν θα έχει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ συνεργασία με οποιοδήποτε από τα κόμματα που κυβέρνησαν την Ελλάδα και την πλήγωσαν τόσο βαθιά –συμπεριλαμβανομένης ασφαλώς και της Νέας Δημοκρατίας. Κατήγγειλε και καταγγέλλει τις πολιτικές του κυβερνώντος κόμματος με σκληρή κριτική, για την οποία θα μπορούσε ο καθένας να ενημερωθεί αν διαβάσει τα επίσημα κείμενα του κινήματος ή ακούσει τις ομιλίες του Προέδρου και των στελεχών μας.

Πέμπτον. Ο ισχυρισμός ότι «η ΝΙΚΗ είναι υπέρ των υποχρεωτικών εμβολιασμών» ή ότι «δεν στάθηκε στο πλευρό των υγειονομικών σε αναστολή», περισσότερο σαν ανέκδοτο ακούγεται για όποιον παρακολουθεί τις δράσεις του κινήματός μας. Πέρα από τις σκληρές ανακοινώσεις κατά της υποχρεωτικότητας και τη στήριξη των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας κατά της αναστολής των υγειονομικών, η ΝΙΚΗ έχει στα ψηφοδέλτιά της πολλούς ιατρούς και λοιπούς υγειονομικούς που βρέθηκαν σε αναστολή όλο αυτό το διάστημα που ο κ.Πλεύρης με τον κ.Μητσοτάκη τους φέρθηκαν απάνθρωπα. Για την ιστορία, ίσως αξίζει να θυμίσουμε ότι αρκετοί τότε συντονιστές των κινητοποιήσεων των υγειονομικών απέρριπταν την προσέγγιση πολιτικών κινημάτων όπως η ΝΙΚΗ, «για να μην χρωματιστεί ο ακομμάτιστος αγώνας τους». Οι ίδιοι αυτοί συντονιστές αντιθέτως δέχθηκαν την προσέγγιση «ακομμάτιστων συλλόγων», οι οποίοι εσχάτως μεταμφιέστηκαν σε πολιτικά κόμματα και μάλιστα τους έχουν σήμερα σε ηγετικές θέσεις. Το ξέχασαν; 

Έκτον. Στις φημολογίες ότι ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ έκανε ή δεν έκανε το εμβόλιο, απαντούμε ότι δεν θα παίξουμε το παιχνίδι της κυβέρνησης να διχάζει τον ελληνικό λαό σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Στο κίνημα της Νίκης ενώνουμε τον ελληνικό λαό. Δεν ζητάμε από τα μέλη μας πιστοποιητικά εμβολιασμού ούτε ρωτάμε μεταξύ μας ποιός εμβολιάστηκε και ποιός όχι, όπως για παράδειγμα δεν ρωτά κανείς τον διπλανό του αν πάσχει από AIDS. Σεβόμαστε το ιατρικό απόρρητο που η κυβέρνηση κατάφωρα καταπάτησε. Το ιατρικό απόρρητο είναι θέμα βασικού σεβασμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και κατάκτηση της Δημοκρατίας. Και επειδή είναι χρέος των πολιτικών προσώπων να δίνουν πρώτοι το παράδειγμα σε θέματα σεβασμού προσωπικών ελευθεριών, η συλλογική ηγεσία της ΝΙΚΗΣ έχει απαγορεύσει στον πρόεδρό της να πληροφορήσει οποιονδήποτε για το εάν εμβολιάσθηκε ή δεν εμβολιάσθηκε.

Είμαστε βέβαιοι ότι η λάσπη εναντίον της ΝΙΚΗΣ θα συνεχισθεί. Ο καλοπροαίρετος Έλληνας είναι σε θέση να κατανοήσει, ανάμεσα στους πολιτικούς σχηματισμούς, ποιος ασχολείται ευγενικά με τον δικό του αγώνα, και ποιος ασχολείται με το να σπιλώνει και να συκοφαντεί τον αγώνα άλλων.

Ευχόμαστε σε όλους φώτιση.

Κλείνοντας να ενημερώσουμε για την τελική προεκλογική συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ, διοργανώνει την τελική προεκλογική εκδήλωση την Τρίτη  16 Μαΐου, ώρα 19.00  στην Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο «Porto Palace», 26ης Οκτωβρίου 65.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ κ. Δημήτριος Νατσιός ενώ θα παρουσιασθούν και οι υποψήφιοι βουλευτές από τις εκλογικές περιφέρειες της Θεσσαλονίκης.
Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με εισηγήσεις επιλεγμένων στελεχών της ΝΙΚΗΣ:

  • Εμμανουήλ Γκλάβας | Ασφαλιστής, Υποψήφιος στην Α΄ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης
  • Ζώης Ζαρταλούδης | Δρ Γεωπονίας, Υποψήφιος στη Χαλκιδική
  • Νικόλαος Παπαδόπουλος | Δρ Καρδιοχειρουργικής, Υποψήφιος στη Β΄ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης
  • Αλεξία Τάντση | Διδασκάλισσα Ξένων Γλωσσών, Υποψήφια στη Φλώρινα

Την εκδήλωση συντονίζει ο κ. Δημήτριος Γκιούζελης, Στέλεχος επιχειρήσεων, Υποψήφιος στην Α΄ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Μια σκέψη στο “Ποιοι αγχώνονται στην Α’ Θεσσαλονίκης από το κόμμα ΝΙΚΗ – Βελόπουλος και ΝΔ κάνουν τον Σταυρό τους.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WordPress Ειδοποίηση Cookie από το Real Cookie Banner
Verified by MonsterInsights