Ένας 55χρονος υλοτόμος τραυματίστηκε σοβαρά σήμερα από ηλεκτροπληξία υψηλής τάσης κατά τη διάρκεια της εργασίας του. Η άμεση επέμβαση των αρχών και η τέλεια συνεργασία μεταξύ των επιχειρησιακών ομάδων έκτακτης ανάγκης και της αστυνομίας κατέληξαν στην άμεση μεταφορά του τραυματία στην μονάδα εγκαυμάτων του Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.

Το ατύχημα συνέβη καθώς ο άνδρας εκτελούσε εργασίες υλοτομίας σε τοποθεσία στην περιοχή της Φλώρινας. Αμέσως μετά το ατύχημα, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και σχηματίστηκε μία έκτακτη επιχείρηση διάσωσης με σκοπό την άμεση μεταφορά του.

Υπό την ασφαλή συνοδεία των αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίοι εξασφάλισαν την ομαλή κυκλοφορία στο δρόμο, ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στην μονάδα εγκαυμάτων του νοσοκομείου “Παπανικολάου” στη Θεσσαλονίκη. Παρά τις δυσκολίες και την απόσταση των περίπου 200 χιλιομέτρων μεταξύ των δύο πόλεων, η μεταφορά ολοκληρώθηκε σε ασύλληπτα σύντομο χρονικό διάστημα μόλις δύο ωρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από την ιατρική ομάδα του νοσοκομείου, η κατάσταση του τραυματία χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά κρίσιμη. Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό παρέχουν τη μέγιστη δυνατή φροντίδα και προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του.

Η αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ των δυνάμεων της αστυνομίας και της ομάδας έκτακτης ανάγκης διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στη γρήγορη και ασφαλή μεταφορά του τραυματία στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνα για το ατύχημα προκειμένου να διευκρινιστούν οι ακριβείς αιτίες του συμβάντος.

Από NEWSROOM

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WordPress Ειδοποίηση Cookie από το Real Cookie Banner
Verified by MonsterInsights